Wij helpen je graag!

hisense-logo

Hisense importeur Benelux

Quantis Electronics B.V.
Vaalserbergweg 317
5628 CH Eindhoven

Helpdesk:
service@quantiselectronics.com
+31 085 500 0402

HISENSE SERVICE
Hisense producten staan bekend om hun goede kwaliteit. Ze worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geproduceerd. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Heb je vragen over je Hisense product dan kun je contact opnemen met de helpdesk van onze service-afdeling. Zij zitten klaar om je te helpen.
Ook als je product defect is kun je contact opnemen met onze helpdesk. We gaan samen met je bekijken hoe we het probleem zo snel mogelijk op kunnen lossen. Voor koel-vriescombinaties geldt dat we deze bij je thuis komen repareren. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de winkel waar je het product gekocht hebt.

Je kunt ook altijd onderstaand formulier invullen en opsturen. We zullen dit zo snel mogelijk beantwoorden.

Helpdesk:
Tel.: 085-5000402
Email: service@quantiselectronics.com

Hisense service is op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Op je Hisense product is een garantieperiode van 24 maanden van toepassing. Indien je product defect raakt buiten de garantieperiode ontvang je van ons eerst een prijsopgave voor de reparatie. Zo weet je altijd vooraf wat de kosten voor reparatie zijn.

5 JAAR GARANTIE KOEL-VRIESCOMBINATIES
Op onze koel-vriescombinaties ontvang je geen 2 maar 5 jaar garantie. Om hiervan gebruik te maken vragen we je om jouw combinatie te registreren via onze website. Je ontvangt dan een garantiecertificaat dat je moet overleggen als je gebruik wil maken van de verlengde garantie.

Gebruiksaanwijzingen

Heb je vragen over een Hisense een product?

Neem contact op met onze klantenservice.

Op de hoogte blijven van het laatste Hisense nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief